返回列表 回復 發帖
查看3676 | 回覆9

GOGOFISH黎啦

GOGOFISH黎啦

得知一個c兄介紹so上到呢個網~
本人最愛磯釣

評分次數

• pmfish

• Calcal

• 小熊

• hello

• 美雪

得知一個c兄介紹so上到呢個網~
本人最愛磯釣
GOGOFISH 發表於 2009-12-21 20:54
歡迎 GOGOGOFISH.....Welcome....

係咪飛仔源話你知呢....哈哈.....

依度好多老友係度架.....以後大家多多交流.....

出多啲post....俾我地欣賞下你啲靚魚....呵呵.....
Yahoo Blog 美雪客廳     M.Zone 美雪別苑
Facebook Michelle       美雪的微博

不求別人眼中的完美,只求自己心中的快樂
☆釣魚最重要是享受過程,魚獲是錦上添花☆
your name matches this web site "gogogofishing"
you are welcome.
歡迎 GOGOGOFISH.....Welcome....

係咪飛仔源話你知呢....哈哈.....

依度好多老友係度架.....以後大家多多交流.....

出多啲post....俾我地欣賞下你啲靚魚....呵呵.....
美雪 發表於 2009-12-21 21:10
係呀~今日同飛仔傾電話先知有呢個網
今晚記得就上左黎睇下~我成日釣魚!釣完有魚就出post啦
your name matches this web site "gogogofishing"
you are welcome.
portlandjimmy 發表於 2009-12-21 21:11
都幾架~哈
係呀~今日同飛仔傾電話先知有呢個網
今晚記得就上左黎睇下~我成日釣魚!釣完有魚就出post啦
GOGOFISH 發表於 2009-12-21 21:24
前兩日先同飛仔食飯....佢話你同你爸爸時時去釣魚.....

http://gogogofishing.com/bbs/viewthread.php?tid=440&extra=page%3D1

好呀.....post多啲.....我好耐無同你爸爸去釣魚啦..
...
Yahoo Blog 美雪客廳     M.Zone 美雪別苑

前兩日先同飛仔食飯....佢話你同你爸爸時時去釣魚.....

http://gogogofishing.com/bbs/viewthread.php?tid=440&extra=page%3D1

好呀.....post多啲.....我好耐無同你爸爸去釣魚啦.....{:8_3 ...
美雪 發表於 2009-12-21 21:48
岩岩我同左老豆講啦~佢都記得你
但我地呢期好小同飛仔釣lu
GOGOFISH 發表於 2009-12-21 21:51
下次我地有飯局....叫埋你地一齊黎....
咁就要揾次約埋飛仔一齊去釣下....

你好gogogofish~~~~~~~~
結 甚 麼 仇,造 甚 麼 孽,害 甚 麼 身 家 性 命,為 饒 你 顛 倒 是 非,半 世 竟 誇 權 在 手;
佔 盡 了 利,沽 盡 了 名,喪 盡 了 天 理 良 心,且 看 他 榮 華 富 貴,一 朝 終 有 雨 淋 頭。
GOGOFISH 發表於 2009-12-21 21:51
嗰晚食飯講起你...你終於來了....